Easter Tournament 2017

2.5.2016

Easter Tournament 2017 kansainvälisen koripalloturnauksen suunnittelu on jo alkanut. Turnaus pelataan ensi vuoden pääsiäisenä 14.-16.4.2017 Lahdessa.

Easter Tournament 2016 on vielä hyvässä muistissa ja hieman yli kuukausi sitten Lahdessa pelattiin, kisailtiin ja nautittiin koriksesta koko Pääsiäisen täydeltä.

2017 vuoden turnauksen suunnittelu on aloitettu ja uudistuksia ja parannuksia mietitään kovasti turnauksen laadun parantamiseksi ja ennen kaikkea hyvien pelien, mahtavan turnausfiiliksen ja mukavan oheistoiminnan luomiseksi. 

Kehitysehdotuksia ja palautetta otetaan vastaan TÄÄLTÄ

Ensi vuoden turnaus on melkein kolme viikkoa myöhemmin tämän vuoden turnaukseen verrattuna pääsiäisen hyppiessä vuodesta toiseen, ja ensi vuonna turnauksesta odotetaankin kasvavan entistäkin suurempi. Ensi vuonna siis enemmän pelejä, enemmän pelaajia, hauskempaa menoa ja korismeininkiä!

Lisätietoja päivitetään turnauksen nettisivuille sekä Facebook- sivuille, eli pistä molemmat seurantaan ja ilmoittaudu ensimmäisten joukossa saadaksesi nopean ilmoittautujan etu käyttöön!

www.eastertournament.com

www.facebook.com/eastertournamentlahti/

www.facebook.com/events/1723098351302661/

 

Tervetuloa mukaan ensi vuoden Easter Tournamentiin! Ilmoittautuminen avataan kesän jälkeen.