170 joukkueen raja on rikki Easter Tournamentiin ilmoittautuneissa!

14.3.2017

Easter Tournamentin ilmoittautuneiden osalta kasassa on jo paljon suurempi määrä joukkueita kuin muutamiin vuosiin. 170 joukkuetta on ilmoittautunut mukaan Suomesta, Virosta, Ruotsista ja Venäjältä.

Tämän vuoden turnauksessa pelejä pelataan Lahden Suurhalli-kompleksissa, Lahden Yhteiskoululla, Lahden keskustan ammattikoululla sekä Metsäkankaan koululla ja Jalkarannan koululla. Turnaukseen on tulossa yhteensä noin 15 pelikenttää ja kolme majoituskoulua.

Turnauksen pelit alkavat 14.4. perjantaina kello 9.00 ja loppuvat viimeistään 16.00 sunnuntaina 16.4. Turnauksen perjantaina järjestetään yksipäiväinen Korisrieha Lahden Suurhallilla, jossa Pajulahti Areenalla pelaavat 09-10- syntyneet pelaajat. 08-07 syntyneet pelaavat kaksipäiväisen turnauksen turnauslauantaista sunnuntaihin. Vanhemmilla pelureilla turnaus on kolmipäiväinen.

Otteluohjelmia aletaan tekemään heti ilmoittautumisen umpeuduttua 31.3. ja ne ovat valmiita noin puolitoista viikkoa ennen turnauksen alkua.

Turnauksen ruokalana toimii viime vuoden tyyliin Tolvasen lounasravintola Lahden Suurhallilla. Viime vuodelta varsinkin ruokailusta tuli valtavan hyvää palautetta ja iloisin mielin seura jatkoi yhteistyötä Tolvasen kanssa! Turnauksen aikana on mahdollista ostaa ruokalipukkeita turnausruokalaan infosta.

Turnauskioskeja tulee olemaan Suurhallilla sekä mahdollisesti muutamilla kouluilla. Suurhallilla juomien ja ruokien lisäksi pääkioskin yhteydessä myydään turnaus T-paitoja, turnaushuppareita, turnauslippiksiä sekä turnaus narureppuja. Lisäksi Suurhallilla tulee olemaan Lahti Basketballin tuotteiden myyntiä sekä 2WIN-koristuotemyyntiä!

Turnausinfo toimii myös Lahden Suurhallilla pääsisäänkäynnin luona. Jokaisen joukkueen tulee ilmoittautua turnaukseen infon kautta ennen turnauksen ensimmäistä peliä. Jos maksuja on vielä rästissä ne on hoidettava ennen ensimmäisen pelin alkua! Turnausinfo palvelee koko turnauksen ajan ja sieltä on saatavissa lisätietoa jos kysyttävää löytyy.

Ensiapupiste Suurhallilla on pääsisäänkäynnin yhteydessä.

 

Lisätietoa turnauksesta julkaistaan vielä lähempänä turnausta!

 

Tervetuloa Lahteen pääsiäisenä!