175 joukkuetta mukana Easter Tournament 2017 turnauksessa

3.4.2017

Easter Tournamentiin on tänä vuonna ilmoittautunut ennätysmäärä joukkueita Namika Lahti junioreiden järjestämien turnausten osalta. Mukaan on tulossa vieraita Suomesta, Ruotsista, Venäjältä ja Virosta.

Ilmoittautuminen meni kiinni viime perjantaina kello 16.00 ja mukana oli jo 182 joukkuetta. Muutaman perumisen jälkeen mukana on silti uusi Namika Lahti junioreiden ennätys, 175 joukkuetta. Kaikkien aikojen ennätykset Easterissa ovat Lahden NMKY:n ajoilta kun easterissa on 2000-luvun vaihteessa pitkälti yli kolmatta sataa joukkuetta mukana ja pelisaleina oli käytössä lähestulkoon kaikki Lahden alueen koulujen salit.

Tämän vuoden Easterissa pääkallopaikkana on Lahden Suurhalli-kompleksi, jossa pelataan suurin osa peleistä ja järjestetään turnausruokailu lounasravintola Tolvasen tiloissa sekä muuta oheistoimintaa ympäri kompleksia. Lisäksi pelikouluja ovat Lahden Yhteiskoulu, Metsäkankaan koulu, Salpauksen ammattikoulun keskustan sali ja Jalkarannan koulu. Majoituksessa majoituskouluina on Lahden Yhteiskoulu, Länsiharjun koulu ja Salpauksen keskustan campus.

Otteluohjelmien teko on aloitettu ja niiden on tarkoitus olla valmiita loppuviikkoon mennessä, jolloin ne julkaistaan turnauksen tulospalvelussa.

Nyt odotellaan jo pelien alkua ja alle muutaman viikon päästä onkin jo ensimmäisten pelien ylösheitto!

Tervetuloa Lahteen!