Easter 2020 (10.-12.4.2020) Ilmoittautuminen on avattu!

13.11.2019

Easter Tournament järjestetään jälleen Lahdessa tulevana pääsiäisenä huhtikuussa 2020. Turnauksen ilmoittautuminen on avattu!

Perinteinen Easter Tournament järjestetään jo 26. kerran Lahdessa tulevana pääsiäisenä. Turnauksen järjestää Lahti Basketball Juniorit ry, joka kerää turnauksen avulla varoja seuran toiminnan ylläpitämiseen.

Viime vuonna turnauksessa oli mukana 217 joukkuetta Suomesta, Ruotsista, Venäjältä, Virosta ja Espanjasta ja tulevaan turnaukseen odotetaan noin 220-250 joukkuetta Suomesta ja ulkomailta. Nyt turnaukseen on ilmoittautuneet jo ensimmäiset ulkomaalaiset joukkueet, eli kansainvälisiä pelejä on luvassa jälleen tulevassa turnauksessa!

Sarjat turnauksessa järjestetään U8-7 Supermikropojista ja tytöistä aina aikuisten sarjoihin asti. Turnaukseen pyritään järjestämään sekä kilpa- että challenger-sarjat jokaiseen ikäluokkaan. Jos joukkueita ei tule tarpeeksi sekä kilpaan, että challengeriin, yhdistetään kyseisessä ikäluokassa sarjat yhteen.

Turnauksen puitteet ovat parhaimmasta päästä, kun Lahden Suurhalli- ja Messukeskus muuttuu pääsiäiseksi koripallopyhätöksi. Suurhallilla tulee olemaan jälleen yli 10 pelikenttää ja ainulaatuinen turnausfiilis on aistittavissa kun voit katsoa turnauksen pienimpien sekä vanhimpien pelejä saman katon alla. Lisäksi ruokailut ja paljon oheistoimintaa järjestetään Lahden Suurhallilla.

Lisäksi pelisaleja on Lahden alueella, suurin osa kävelymatkan päässä Suurhallilta. myös koulumajoitukset sekä hotellit ovat lähistöllä niin aikaa ei kulu turnauksessa turhaan autossa tai bussissa istumiseen vaan olennaiseen pelaamiseen sekä muiden kannustamiseen!

Tervetuloa Lahteen Easter Tournament 2020- koristurnaukseen!

Lisätietoja hinnoista ym. löydät nettisivuilta sekä voit kysellä turnauksen staffilta!