Easter Tournament 2021 ilmoittautuminen on avattu!

1.12.2020

Perinteisen Easter Tournament koripalloturnauksen ilmoittautuminen tulevan pääsiäisen turnaukseen on nyt avattu!

Tämän vuoden huhtikuussa pelattavaksi suunniteltu turnaus jouduttiin perumaan Covid-19- epidemian takia. Tulevan turnauksen osalta lopullisia rajoituksia ja ohjeistuksia ei vielä tiedetä, mutta turnauksen suunnitteluissa edetään normaalisti. Ilmoittautuneiden joukkueiden määrää on esimerkiksi vielä rajattu, jotta osallistujille pystytään järjestämään turvallinen turnaus. Ensi vuoden puolella nähdään tarkemmin sen hetkiset rajoitukset ja päätetään mahdollisesta sarjojen laajentamisesta.

Easter Tournament järjestetään 26. kerran Lahdessa ensi pääsiäisenä. Turnauksen tukikohtana on viimeisten vuosien aikana toiminut Lahden Suurhalli- ja Messukeskuskompleksi, jossa on 10 pelikentän lisäksi ollut myös turnausruokala sekä paljon oheistoimintaa. Lisäksi pelejä on pelattu Lahden alueen kouluilla.

Lahdessa etäisyydet ovat todella hyvät, ja kävellenkin pääsee koulumajoituksista sekä hotelleilta kulkemaan Suurhallille sekä pelikouluille. Turnauksessa pääsee fiilistelemään ainutlaatuista korisfiilistä, kun Suurhallilla näkee sekä isompien että pienempien pelejä.

Turnauksesta lisätietoja turnauksen nettisivuilta, eli kurkkaa lisätiedot ja käy ilmoittautumassa turnaukseen!